SİTE İÇİ ARAMA YAPIN

10 Ağu 2011

Büyük Göğüsleri Küçültmek İçin Ne Yapmalı?


Göğüs büyüklüğü, yağ dokusu birikmesinden dolayı oluşur ve bu durum kişilerin hareketlerinde zorluk yaşar. Örneğin bir koşu ya da daha zor bir egzersizi yaparken sorun yaratabilir.

Büyük Göğüsleri Küçültmek İçin Ne Yapmalı?
Bu bölgedeki yağ birikmesinden kurtulmanın bir kaç yolu vardır. Bunlardan en kolay olanı fakat genelde tercih edilmeyen estetik ameliyatıdır. Doktorlar tarafından da onaylanmayan bu yöntem yerine doğal yöntemler tercih edilmelidir. Doğal yöntem denince de bu tip konularda ilk akla gelen yöntem egzersizdir. Fakat bölgesel olarak değil bütün vücuttaki yağların yakılması tavsiye edilmektedir. Ne kadar kilo vereceğiniz yerine ise vücudunuzdaki yağ miktarını öğrenmek daha yararlı olur.
Aerobik çalışmaları ile ağırlık çalışmaları birleştirilip güzel bir program hazırlanabilir. Ağırlık çalışmaları, bütün vücuttaki kas kütlesini artırır ve metabolizmayı hızlandırır böylelikle daha zayıf görünmeniz sağlanmış olur. Böylece daha fazla kalori yakmış olursunuz.

Tüm vücut için genel bir egzersiz yapılması en etkili yöntemdir. Egzersizlerin sadece bir bölge için yapılması vücudun dengesinin şaşmasına neden olabilir bu yüzden sadece bu gibi durumlarda değil her zaman bölgesel değil bütün vücut için genel egzersizler uygulamalısınız. Göğüste alınan kilolar kalbe de yakınlığı açısından oldukça tehlikelidir kişilerin kalp krizi geçirmesine, damar tıkanıkları görülmesine kadar kötü sonuçlara varabilir. Bu egzersiz sırasında ise genelde kürek çekme çalışmaları yapılması ve yanı sıra karın bölgesini çalıştırıcı hareketlerle bol bol koşu yapılması tavsiye edilmektedir.
,göğüs küçültme egzersizleri,göğüs küçültme hareketleri,gögüs küçülmesi için egzersiz,gögüs küçülmesi,gögüs küçülmesi egzersizi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder