SİTE İÇİ ARAMA YAPIN

10 Ağu 2011

Su Diyeti ile 7 gün gibi kısa bir sürede zayıflamak mümkün


Su diyeti nedir? Su zayıflamak isteyen yada aklının bir yerlerinden diyet yada zayıflama fikrini geçiren herkes için bu süreçte uygulayacakları ilk yöntemlerden birisi olarak aklına gelir.Su içerek zayıflayabileceğini düşünür ki bu düşüncelerinde de aslında haksız sayılmazlar. Fakat bu diyet yönteminin bilinçsiz bir şekilde uygulanması değil zayıflatmak tam tersi durum olarak hatta kilo almaya bile neden olabilir. Hatta kontrolün tamamen kaybolması durumu insanların bu süreçte ölümlerine dahi yol açabilir ki bu nedenlerle sürecin doğru işletilmesi çok önemli. Birazdan okuyacağınız diyet yöntemi çıkmış olduğunuz bu zayıflama sürecinden en verimli şekilde faydalanmanızı sağlayacaktır.
  • Sabahları kalktığınızda bir bardak sıcak su ile güne başlayınız, güne bir bardak sıcak su ile başlanması gün içerisinde tokluk hissinin yaşanmasına ve yemek ihtiyacının azalmasına neden olur.
  • Suyun tamamen karbonhidrat, protein ve yağlar gibi enerji veren maddeleri ihtiva etmemesi diyet yapan kişiler için bu yolda uygun bir yardımcı olarak tercih etmelerine neden olmaktadır. Geceleri ise uyumadan önce içilen bir bardak ılık suyun tüm gece boyunca yağ yakmada yardımcı olduğu bilinmektedir.
  • Karın bölgelerindeki yağları eritmek için ise yaz aylarında bir bardak buzlu suyun içilmesi uygun olacaktır.
  • Yemekten önce içilecek bol suyun ise açlık hissini azaltma ve iştahı bastırma özelliği bulunmaktadır.
  • Yemeklerden önce ve sonrasında içilecek suyun, gün içerisinde ise her iki buçuk saatte içilecek bol miktarda suyun zayıflatma etkisi vardır.
  • Su ihtiyacı basit olarak vücutta oluşan dehidrasyon durumlarında ortaya çıkar ve su içme eğilimi bazen fazlasıyla yeme ihtiyacına dönüşebilir ki bu durumda obeziteye neden olabilir. Bu durumada dikkat edilmesi gerekmektedir.
    Arama motorlarında su diyetini arayan kullanıcılar aşağıdaki arama şekillerinide tercih etmişlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder