SİTE İÇİ ARAMA YAPIN

10 Ağu 2011

Wakame Zayıflama Hapı, Wakame Yosunu, Kullananlar ve Yorumları


Yukarıda saymış olduğumuz özelliklerine bağlı olarak ülkemiz girişimcileri wakame yosununu kullanarak wakame zayıflama hapını piyasaya sürmeye hazırlanmaktalar. Bu üründe ise diğer ürünlerden farklı olarak 60 kapsul değil 120 kapsulün bulunacağını söylemekteler. wakame zayıflama hapının bu özelliğine bağlı olarak bir kutu wakame zayıflama hapını bir ay yerine iki ay boyunca kullanma imkanı bulacaksınız buna karşın yine wakame zayıflama hapı fiyatı 59TL olacağı söylenmekte. Peki wakame zayıflama hapı nasıl kullanılmalı. Wakame zayıflama hapıdiğer tüm zayıflama haplarında olduğu gibi günde iki defa sabah ve akşam bol su ile tüketilmesi önerilmekte, birde hamile ve hastalık riski bulunanların kesinlikle kullanmamalarıda ürünü imal edenler tarafından bastırılarak belirtilmekte. Bu özelliklerine bağlı olarak artık bu saat itibariyle wakame zayıflama hapını bekleyeceğiz ve göreceğiz.Wakame yosununun etkisini bu zayıflama hapı içerisinde görebilecek miyiz? Son olarak şunuda belirtmek gerekiyor. Wakame zayıflama hapı üretici firması ürünün içerisinde herhangi bir kimyasal sübitramin, enfertil vs gibi bulunmadığını %100 bitkisel olarak piyasaya sürüleceğini iletmişlerdir.
Wakame zayıflama hapı piyasaya çıktıktan sonra wakame kullananların yorumlarınıda buradan paylaşmaya başlayacağız. Böylelikle wakame zayıflama hapını kullananlar, kullanacaklara tecrübelerini iletecekler iyisiyle kötüsüyle ürünü değerlendireceğiz. Wakame Zayıflama Hapı Kullanıcı yorumları yakında burada sizlere olacaktırMerhaba bu yazımızda yakında çıkacak olan wakame zayıflama hapından bahsedeceğiz. Bu tabi bir ön bilgi niteliğinde olacak çünkü bu ürün piyasada şuan mevcut değil.
Wakame zayıflama hapı wakame adı verilen bir deniz yosunundan üretilecek olan zayıflamaya katkı sağlayan bir ürün olarak piyasaya çıkacak. Wakame ismi 1867 yılında ilk olarak ingilizcede kullanıldı. Japon menşeili olan bu ürün 1960ların başlarında Amerika Birleşik Devletinin geniş bir bölümünde kullanılmaya başlanmıştır. Aynı anda Amerika ve Asya marketlerinin raflarında yer almaya başlayan wakame deniz yosunu, kurutulmuş olarak piyasaya sürülmekteydi. 1970lerde ise japon restaurantlarında suşi de kullanılmaya başlandı.
Son zamanlarda Hokoia Üniversitesinin yapmış olduğu çalışmalar wakame deniz yosununun da bulunan fukoksantinin yağ yakımında etkili olduğu ortaya çıkarılmıştır. Fareler üzerinde yapılan araştırmalar ve deneylerde wakamenin bu özelliğini doğrular nitelikte sonuçlar vermiştir. Aynı zamanda wakame son olarak güzellik bakımlarında da kullanılmaktadır. (Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/Wakame )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder