SİTE İÇİ ARAMA YAPIN

10 Ağu 2011

Liposuction Nedir – Liposuction nasıl yapılır – liposuction ile zayıflama


Öncelikle şunu belirtmeliyim bu okuyacağınız bilgiler tavsiye niteliğinde olup böyle bir uygulama için kesinlikle uzman bir hekimden ve psikologdan görüş almanızı öneriyorum.
Çağımızın beslenme alışkanlıklarının ve çalışma şartlarının değişmesiyle birlikte ortaya çıkan obezite rahatsızlığı insanlar için büyük tehlike oluşturmakta. Aşırı kilo sahibi insanlar bu kilolarından kurtulmak için birsürü yöntem denemekle birlikte son çare yada kilo verme işinin en kolay yöntemi olarak liposuction (yağ aldırma) tercih etmektedirler. Özellikle sanatçılar ve ekonomik olarak imkanı yeterli kişiler tarafından tercih edilen liposucsionın nasıl yapıldığını ve hangi şartlar altında gerçekleştirilmesi gerektiğini bu yazımızda bulacaksınız.
Liposuction (yağ aldırma) nedir?
Neredeyse insanların tamamına yakın bir bölümü ne yazıkki sahip olduğu vücudundan görünüş olarak pek memnun değildir. Özellikle kilo ilgili konular ise insanlar tarafından pek hoş karşılanmamakta. Basenlerinde ve karnındaki yağ fazlalıklarından tutunda dizlerinin geniş olduğundan şikayet eden bayanlara, bel bölgesinin geniş olduğundan şikayet eden beylere kadar birçok insan bulunmaktadır.
Liposuction yaptırmaya karar vermeden önce psikoloğa gitmeniz sizin bu süreçte başarınıza katkı sağlayacaktır.
Liposuction (yağ aldırma) yöntemi ile basen, göbek, çene altı, div, bacak vs gibi bölgelerin derilerinin altında bulunan yağların ince borular yardımıyla bir cerrahi operasyonla alınması işlemidir. Liposuction işleminde kullanılmakta olan boruların ince olması operasyon sonrasında vücuda girilen bölgelerde iz kalmasınıda engellemektedir. Liposuction yaptırmadan önce hekimler hastanın kilo vermesini önermektedir. Belirli ölçüde kilo verilmemesi durumunda hastadan alınan yağların çok kısa bir süre sonra hasta tarafından yeniden kazanılacağı ve eski kilosuna döneceği ifade edilmektedir.
Liposuction yağ aldırma operasyonu cerrahi olarak yüksek risk taşımamakla birlikte, hekim tercih ederken yinede konusunda uzman hekimlerin tercih edilmesi önerilmektedir.
Liposuction operasyonu nasıl yapılır, liposuction uygulaması nasıl yapılır?
Lipocustion uygulaması yapılabilmesi için yağ alımın gerçekleştiği bölgede 4mm boyunda delikler açılır ve yağ almak için kullanılacak borular bu deliklerden vücuda sokulur. Liposuction uygulanan bir hasta 2 – 3 saat içerisine evine dönebilir ve işlemin gerçekleştiği günün ertesinde de günlük yaşantısına devam edebilir.

Liposuction (Yağ Aldırma) Sonrası
Liposuction sonrasında hekimler hastaların korse takmasını önermektedir. Yağ alımı ile meydana gelebilecek sarkmalara karşı ise hastaların egzersiz ve spor yapmaları fayda sağlayacaktır. Böylece vücutları daha diri bir görüntüye sahip olacaktır.
Liposuction ücreti – fiyatı nedir?
Liposuction ücreti hastanın durumuna, hekimine ve hastahaneye göre farklılık göstermektedir. Bu şartları gözönünde bulundurduğumuzda ne yazıkki size bir rakam iletmemiz yanlış olur. Bu nedenle liposuction işleminin maliyetinin size ne olacağını öğrenmek için lütfen hekiminizle irtibata geçiniz.
Lipocustion araması yapan son kullanıcılar aşağıdaki aramalarıda tercih etmişlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder