SİTE İÇİ ARAMA YAPIN

10 Ağu 2011

Parsley 7 Maydanoz Hapı, Parsley 7 Maydanoz Hapı Zayıflama, Parsley 7 Maydonoz Hapı Kullanıcı Yorumları, Maydanoz ile Zayıflama, Maydanoz ve Limon ile Zayıflama Kürü


Maydanoz hepimizin çok yakından tanıdığı, pazarlarımızın olmazsa olmaz sebzesi, yemeklerimizin baş tacı besini. Maydanoz deyince hepimizin aklına çok sağlıklı bir besin olduğu gelir. Bir çoğumuz maydanozu sebze formunda taze olarak tüketmeyi tercih ederken, bazılarımız ise maydanozun suyunu tüketmeyi tercih etmekte.
Maydanoz Suyu ile Zayıflama, Maydonoz Suyu Diyeti
Birçok insan maydanozun saplarının kaynatılarak suyunun tüketilmesi durumunda zayıflayacağına inanır. Fakat bu durum ne yazıkki düşünüldüğü gibi değildir. Maydanoz bitki olarak idra söktürücü bir etkiye sahiptir. Maydanoz suyunun zayıflatma etkisinin olabilmesi için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun önerisi maydanoz suyunun içerisine limon suyu ilave edilerek tüketilmesidir. Eğer Maydanoz suyuna, limon suyu ilave eder ve bu şekilde 15 gün boyunca bu kürü uygularsanız zayıflama etkisini göreceksinizdir. Fakat bu zayıflama kürünün 15 günü geçmemesine dikkat edilmesi gerekmektedir. Ortalama 15 günlük kürün sonunda da yaklaşık olarak 1 yada 2 kilo kadar zayıfladığınızı göreceksiniz.
Peki Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hocanın önermiş olduğu maydonoz suyu ile limon suyu karışımından meydana gelen zayıflama kürünü nasıl oluşturacağız. Kürün hazırlanışı,
  • 16 adet taze köy maydanozu sapı, özellikle köy maydanozu tercih etmenizi önermekteyiz. Eğer köy maydanozu bulamazsanız tabi ki yapacak çokta birşey yok.
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • Yarım su bardağı klor içermediğinden emin olduğunuz su.
  • Yukarıda bahsi geçen malzmeleri bir karıştırıcı aracılığıyla karıştırıyorsunuz ve her sabah yarım su bardağı kadar 15 gün boyunca tüketiyorsunuz. Daha sonra 7 gün ara veriyorsunuz ve tekrar bir 15 gün daha bu kürü uyguluyorsunuz. Her 15 günde ortalama 1 ile 2 kilo arasında zayıfladığınızı göreceksiniz.
    Parsley 7 Maydanoz Hapı ile Zayıflama
    Yukarıda da bahsettiiğimiz gibi maydanoz bitkisinin sağlığımız açısından birçok olumlu etkisi var. Bunu keşfeden girişimcilerde maydanozun bu şifalı tarafından faydalanarak parsley 7 maydanoz hapını imal etmişlerdir.
    Parsley 7 Maydanoz Hapı Kullanıcı Yorumları
    Parsley 7 maydanoz hapı daha çok yeni bir ürün olması nedeniyle şu ana kadar bizlere ulaşmış çok fazla geri bilidirim olmamakla birlikte,
    Neriman takma isimli kullanıcının yeni kullanmaya başladığını ve herhangi bir olumsuz yan etkiyle karşılaşmadığını belirten yorumları ürünün resmi satış sitesinde yer almaktadır.
    Eğer siz bu ürünü kullanıyorsanız lütfen konuyla ilgili tecrübelerinizi bizlerle paylaşınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder