SİTE İÇİ ARAMA YAPIN

10 Ağu 2011

Elma sirkesi zayıflatır mı, Elma sirkesinin faydaları, Evde elma sirkesi üretme, Elma Sirkesi Kullanıcı Yorumları, elma sirkesi kullanımı, elma sirkesi kullanan yorumları


Canım ülkemin en güzel meyvelerinden birisidir “elma”. Her bölgemizde yetişme özelliği, özellikle yetiştirilmesi için özel bir hava şartına ihtiyaç duymaması nedeniyle hemen hemen herkesin yetiştirdiği, bahçesinde diktiği bir meyvedir elma meyvesi. Daha dünlere kadar hepimiz için çok lezzetli bir meyve olmaktan, bazılarımız için ise sirkesinin yapılıp salatalarda tüketilmesinden başka hiçbir anlam ifade etmeyen elma meyvesi son zamanlarda yükselen bir trendle zayıflama etkisiyle anılmaya başlandı.
Özellikle elma meyvesinin lifli yapısının olması tüketildikten sonra sindirimin uzun sürmesine ve tokluk hissini meydana getirmesine neden olur. Günde bir tane tüketeceğiniz elma sizi tok tutacak ve zayıflamanızda yardımcı olacaktır.
Elmanın kendisini tüketebileceğiniz gibi yukarıda da belirttiğimiz gibi elma sirkesi formunda da kullanabilirsiniz. Özellikle az sonra belirteceğim karışım şeklinde dükettiğinizde elma sirkesi zayıflamanız konusunda sizlere yardımcı olacak ve çok hızlı bir sürede yağlarınızın erimesini sağlayacaktır.
Elma Sirkesi Nasıl Yapılır?
Elma sirkesini isterseniz evinizde bile üretme imkanına sahipsiniz. Evinizde nasıl elma sirkesi imal edeceğinizi “Elma Sirkesi Nasıl Yapılır” yazımızda bulabilirsiniz. Eğer evinizde elma sirkesi üretmeyecekseniz herhangi bir aktardan yada marketten temin edebilirsiniz. Yada bizimle iletişime geçin  sizlere %100 ev imalatı ev sirkesi konusunda yardımcı olalım. Dikkat etmeniz gereken temel unsur ise Elma Sirkesinin organik ve %100 elma sirkesi olmasıdır.
Elma Sirkesi Zayıflatır Mı?
Elma sirkesi metabolizmayı hızlandırma etkisiyle birlikte sindirimi düzenler ve buna bağlı olarakta sizin zayıflamanızı sağlar.
Elma Sirkesi Diyeti Nasıl Yapılır?
Elma sikesi diyetini elma sirkesi, su ve bal karışımıyla gerçekleştireceğiniz karışımla gerçekleştireceğiz. Bu karışımn kullanımı Osmanlı dönemlerine dayanmaktadır. Osmanlı döneminde yemeklerden sonra hazmın kolay gerçeleşmesi için ikram edilen elma sirkesi su ve bal karışımı bugünlerde yeniden keşfedilmiş durumda ve özellikle fazla kilosun bulunan bayanlar tarafından fazlasıyla rağbet görmekte.
Elma Sirkesi, Su ve Bal Karışımı Nasıl Yapılır?
Peki bu karışım nasıl oluşturulmalıdır.
  • 4 yemek kaşığı elma sirkesi,
  • 4 yemek kaşığı bal
  • 4 su bardağı su yu bir litrelik bir şişeye koyunuz ve çalkalayınız.
Elma Sirkesi, Su ve Bal Karışımı Nasıl Tüketilmelidir? Elma Sirkesi Diyeti Nasıl Uygulanır?
Yukarıda vermiş olduğumuz karışımı her yemekten sonra yarım su bardağı olarak tüketiniz. 1 ay gibi bir sürede değişimi hissedeceksiniz. Hem sindirim sisteminiz düzenlenecektir, hemde metabolizmanız hareketlenecektir. Buna bağlı olarakta kilo vermeye başlayacaksınız.
Elma Sirkesi Kullanıcı Yorumları
Esteda : Ben her yemekten sonra değil akşam yemeklerinden sonra yarım bardak olarak tükettim çok kısa bir sürede hem eşim hem de ben etkisini gördük,
Niobem : Ballı elma sirkesinin aynı zamanda zayıflatma etkisinin yanında tok tutma özelliğininde bulunduğunu keşfettim. Hem etkili bir yöntem hemde bitkisel oluşu benim için çok önemli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder